Мустафа Карадайъ: Трябва да изберем президент обединител на нацията

Каза председателят на ДПС след регистрирането на партията в ЦИК за предстоящия вот на 14 ноември.

„Ще имаме онлайн заседание за процедури и срокове за номинации, ще вземем съответните решения и ще регистрираме кандидатите ни за народни представители, така и кандидатите ни за президент и вицепрезидент“, каза председателят на ДПС след регистрирането на партията в ЦИК за предстоящия вот на 14 ноември.

„Подадохме документи и за парламентарните и за президентските избори. Призивът ми към българските граждани е хората да се отнесат сериозно към тях“, каза той.

„Трябва да изберем президент обединител на нацията, а не президент, който противопоставя политически сили – нещо, което видяхме вече на два пъти“, допълни председателят на ДПС.

„Той не трябва да е инструмент за противопоставяне“, категоричен бе Мустафа Карадайъ.

„Много държави вече изхарчиха парите си от Плана за развитие, а ние не сме си пуснали фиша. Ние вече сме представили плана си за икономическо развитие на страната. България има нужда от стабилност. Българските граждани имат нуждад от стабилност“, допълни той.

„Призива ни към всички български граждани е да дават гласност на всеки полицейски произвол следствие на заповед на министъра на вътрешните работи, назначен от президента Радев“, категоричен бе Мустафа Карадайъ.

„Нарушават се човешките права, унижават се български граждане, събличане на хора, обиски по домове, обиски по коли“, сподели още председателят на ДПС.

„Ние от ДПС категорично против купуването на гласове и борба трябва да се води, но не органите на реда да се ползват в услиги на едни и против други партии“, каза още той.



Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link