Лили Иванова: Бойко, моля се за теб! Чака те още един мандат!

Лили Иванова винаги е харесвала и подкрепяла премиера Борисов!

Примата на родната музика Лили Иванова е една от загрижените за здравето на премиера Бойко Борисов. Както знаем, вчера цялата държава и медиите се разтресоха от новината, че лидерът на ГЕРБ е пипнал Covid-19.

Самият той го оповести публично, след няколко отрицателни теста. Към момента Борисов се лекува у дома, а за здравето му под лупа следят най-добрите специалисти у нас.

Той чувствал средно неразположение, но се надява да премине бързо през изпитанието, защото с наднорменото си тегло и хипертонията, е сред рисковите пациенти.

Молитви за него отправят съпартийците, избирателите му и личности като Лили Иванова, която не крие, че се моли за здравето му. Певицата изпратила лична депеша до министър-председателя с пожелания за скоростно възстановяване и крепко здраве.

Тя не крие, че Борисов има пълната й подкрепа и огромни симпатии още от началото на политическата му кариера. Нещо повече – Лили се надява и вярва, че управлението на Бойко далеч не е към края си, а го чака и нов пореден мандат.

В началото на карантирата през март Иванова заяви, че аплодира премиера и ген. Венцислав Мутафчийски затова, че единствени пазят хората от бича, наречен коронавирус и се грижат за нацията.

„Никога не съм твърдяла, че разбирам от политически въпроси и управление, аз разбирам от музика. Знам обаче кое е добро и кое лошо, и съм убедена, че Борисов е доброто за България. Предпочитанията ми са към него. Не се срамувам, не се извинявам за това“, твърда в позицията си е Лили Иванова



Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link