След като се разбра, че Софиянци няма да плащат винетки, жителите на областните градове реагираха в Социалните мрежи

„Защо след като Софиянци, няма да плащат винетки за да пътуват от близките населени места до София, ние трябва да плащаме за да ходим до работа в областните градове?“

Жители на почти всички областни градове между които Кърджали, Стара Загора, Пловдив и много други реагираха остро, след като разбраха, че жителите на София няма да плащат винетки, за да се предвижват  от близките населени места до София.

Защо ние трябва да плащаме винетки за да ходим до работа, беше основното питане на жителите на почти области, които живеят на няколко километра, но за да ходят на работа трябва да плащат винетки.

Ето малка част от гневните коментари в социалните мрежи

Тия в Общината добре ли са? Вчера ми се наложи да отида до Старозагорските бани и по средата на пътя ми цъфна табела “Винетка”. Вярно, че поне година не съм била в тази посока, но до там не ходи ли градски автобус и защо за софиянци до най-близките села може без винетки, а за нас не?!

 

ББ каза, селата около София без винетки. А останалите градове? Защо ние в Кърджали да плащаме винетки за, Енчец, Главатарци,Скърбино, Солище, Глухар, Седловина, Опълченско, Калинка, Кадънче, и….. да не ги изреждам всичките? Да идва тоя с барабана и да каже.

 



Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link