Командирът на легендарния „Азов“ към Путин: Ще бъдете екзекутиран заедно със своите чакали(ВИДЕО)

Майор Микита Надточий, който е командир на легендарния украински полк „Азов“ разпространи вчера видео обръщение Туитър, адресирано лично и към президента на Русия Владимир Путин

както и към хора от най-близкото му обкръжение, които нарича чакали.
Надточий акцентира, че лично Путин е виновен за поредните зверства в Оленивка и ще бъде екзекутиран. Ето и пълния текст на посланието му:

„Слава на Украйна! Слава на Героите! Ние оценяваме ударът по Оленивка на временно окупираната територия като акт на публично убийство. Русия го направи поради липса на наказанието. Те са свикнали и разчитат, че никой няма да ги привлече към отговорност дори за открито нарушаване на законите, обичаите и правилата за водене на война. Затова ние, „Азов“, Украйна като държава и целият цивилизован свят болезнено ще им отговорим за да запомни Русия веднъж завинаги!

Вече изясняваме имената на организаторите и изпълнителите на убийството на нашите пленници. Имаме предварителна информация, но за сега ние не сме готови да я направим публична. Ние ще ги намерим където и да се намират те! Дали са на окупираната територия на Украйна, Русия или в трета страна. Това няма значение! Украйна като държава ще осигури справедливо наказание!

Цяло денонощие те лъгаха света и очерняха украинската армия, а днес потвърдиха своето престъпление с изявление на посолството им. Аз искам да напомня на Путин, който е лично отговорен и за това военно престъпление, че в дома на обесения не се говори за въже. Вие също ще бъдете екзекутиран заедно със своите чакали и посолства!

Всичко ще бъде както го обичаите: с бележки и печати съгласно решение на международен трибунал! Вагнеровската империя ще бъде разрушена! Русия мисли, че е убила „Азов“, че го е екзекутирала. Но „Азов“ сега – това е цяла Украйна! Всеки украинец сега ще отмъщава за всеки наш изтезаван и загинал наш побратим!

Слава на нацията! Смърт на врага!“

 



Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link