Баба Ванга предрекла боледуването на Тръмп от Ковид: Болестта ще го остави глух и с мозъчен тумор

Баба Ванга е предсказала съдбата на американския президент Доналд Тръмп, пише онлайн изданието на вестник Mirror.

Медията цитира думи на българската пророчица, за която казва, че е известна като „Нострадамус на Балканите“. Ванга казва, че световен лидер ще заболее от „мистериозно заболяване“ през 2020 г., което ще го остави глух и с мозъчен тумор.

Припомня се, че на 2 октомври беше потвърдено, че Доналд Тръмп и съпругата му Мелания имат Covid-19.
Според британското издание много от предсказанията на пророчицата вече са станали реалност, сред тях са Брекзит, атаките от 11 септември, цунамито в Тайланд и избирането на чернокож за президент на САЩ. Други обаче са доста спорни, като например прогнозата за ядрена война от 2010 до 2014 г., която не се е осъществила.

В прогноза от 1989 г. тя казва: „Ужас, ужас! Американските братя ще паднат, след като бъдат нападнати от стоманените птици. Вълците ще вият в храстите, а невинната кръв ще блика.“
Тези думи бяха определени като ужасяваща прогноза за терористичната атака срещу кулите близнаци на Световния търговски център, които бяха ударени от два самолета на 11 септември 2001 г.

Тя е родена на 3 октомври 1911 ч в Струмица, днешна Северна Македония. Губи зрението си на 12-годишна възраст вследствие на буря. Случката отключва пророческите й способности, припомня Mirror. Пророчицата ни напусна на 11 август 1996 г.



Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link