Иво Инджев: Копейкин пак излъга е изобличен с доказателства…

„Отдавна и от личен опит знам, че Копейкин е лъжец.“

Беше посветил “анализ” на лъжите, които съм бил изрекъл в предаването “Лице в лице”, в което разказах как путлеристките моторизирани “Нощни вълци”, повечето изпратени от Варна (познайте от кого!) ме тероризириха в градската библиотека в Добрич на 6 март 2019 година начело с техния софийски фюрер Денчо Златанов.

“Анализаторът” Копейкин започваше клеветническия си текст си с лъжата, че неговите путлеристи са успели да ми провалят представянето на книгата “Измамата “Сан Стефано”. Така са му докладвали, но си беше чиста лъжа. Защото изтърпях половин час воя на глутницата, превзела библиотеката, но след като полицията най-накрая се намеси, представих книгата си пред дошлата за тази цел публика и дори в присъствието на няколко от отрепките, изпаднали в смълчано малцинство, които с мрачен и заплашителен вид се опитваха да ме убият с очи от първия ред.

Припомням тази споделена вече не веднъж от мен история, за да добавя доказателства за още една лъжа на Копейкин, изречена този път на 25 март тази година в същото предаване. На въпрос защо не се е присъединил към протестното шествие в подкрепа на Украйна на 24 март в София, той отвърна, че ходел само на митинги, организирани от българи ( развяващи руски знамена, разбира се, както се знае). А шествието на 24 март било организирано от чужда държава и от чужденци.

Истината е, че шествието беше организирано от българи, само че истински, а не от слуги на държавата, която обяви България за враг и заплашва целия свят с ядрено оръжие. Имената на тези истински българи могат да бъдат проверени по документи в Столичната община, където те са регистрирани като инициатори на шествието, поискали разрешението за него.

НА СНИМКАТА: Организаторите на шествието от 24 март 2022 година, с които се снимах по време на вчерашния концерт на пл. “Батенберг” в столицата.
Така че Копейкин пак излъга.

Източник: ivo.bg



One thought on “Иво Инджев: Копейкин пак излъга е изобличен с доказателства…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link