Актрисата Мила Йовович продава на търг рокля, за да помогне на Украйна

Звездата от „Заразно зло“ си сътрудничи с украински дизайнер за роклята

Актрисата Мила Йовович обяви, че ще продаде на търг уникална роля и приходите ще бъдат дадени за благотворителност в Украйна, предаде ДПА.

Звездата от „Заразно зло“ работи с украински дизайнер върху дрехата, на която ще бъдат зашити „любовни писма“ до Украйна.

В публикация по повод една година от началото на конфликта в родината й, Йовович сподели снимки от създаването на роклята, както и собственото си стихотворение, което ще бъде пришито на нея.

Роклята ще бъде продадена на търг, като всички приходи ще бъдат предоставени на благотворителната фондация на Олена Зеленска, първата дама на Украйна.

Мила Йовович, която е родена в украинската столица Киев, е сред многото холивудски звезди, които онлайн изразиха съпричастност след инвазията миналата година.

Други известни личности, включително Мадона, Кайли Дженър и Пинк, изпратиха своите мисли и молитви към хилядите разселени заради конфликта.

В петък, на първата годишнина от руската инвазия в страната, президентът Володимир Зеленски обеща Украйна да направи всичко по силите си, за да победи, припомня ДПА.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link