Руски опозиционер: Рейтингът на Путин в България се сгромоляса над 3 пъти (ВИДЕО)

А Запада не само престана да се бои от Путин, но вече го презира

Рейтингът на Путин в България се сгромоляса над 3 пъти и нито една коалиция днес вече няма да дойде на власт в страната, ако заяви, че ще поддържа връзка с Путинска Русия. Това каза руският опозиционен политик в изгнание Генадий Гудков, който понастоящем живее в България, в You Tube канала на руския юрист и политик Марк Фейгин.

Разговорът на двамата събеседници засегна основно срещата на страните от Г-20, която се проведе на остров Бали. Припомняме, че руският външен министър Сергей Лавров, който присъства там, срещна доста хладно отношение. Външните министри на страните с най-големи икономики в света отказаха да застанат за традиционната си обща снимка заради неговото присъствие и руският дипломат си тръгна веднага след речта си.

„Никой нямаше особено желание да общува със Сергей Лавров освен домакините от Индонезия, Китай и Иран“, обсъдиха двамата събеседници в предаването. А Генадий Гудков добави:

„Запада не само, че престана да се бои от Путин, но и вече го презира. Отначало го ограничаваха и изолираха. Сега вече откровено го презират. Това е сигнал, че Запада повече няма да разговаря с Путин, дори Макрон повече няма да му звъни. И между другото Франция, за която много се говори, че точно с тези си обаждания Макрон е проявил слабост, всъщност Франция си изпълни всички поети ангажименти към Украйна и изпрати оръжия дори по-бързо от Германия и САЩ.“

След това Гудков отбеляза и своите наблюдения за отношението на българите към Путинска Русия.

„Аз живея в България, както знаеш. Когато пристигнах тук, 65-66% от хората бяха привърженици на Путин. Това беше преди две години и половина, когато се преместих тук, и това ме изпълваше с тих ужас. Когато се опитвах да обясня, че съм опонент на Путин, ми отговаряха „Как може да си негов опонент, ние тук всички го обичаме?“ Какво се случи за това време в България? Рейтингът на Путин се сгромоляса над 3 пъти. Нито една коалиция в България днес вече няма да дойде на власт, ако заяви, че ще поддържа връзка с Путинска Русия. Всичко това се случи само от февруари досега и сега мнозинството от хората в тази като цяло проруска страна се отнася към Путин с отвращение.“



Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link