Премиерът: Който нож вади, от нож умира! Още през декември съм свалил доверието си от президента

Двуличен човек. Един ден хората ще разберат колко двуличен човек са си избрали за президент, подчерта Борисов

Аз съм свалил доверието си от президента още през декември“, заяви премиерът Борисов по повод обявеното днес решение на президента Румен Радев да свали доверието си от правителството на Борисов.
И добави: „Няма какво да си говоря с него“

През декември на тържество по повод 30-ата годишнината от учредяването на СДС, Борисов коментира интервю на Румен Радев пред Би Ти Ви по следния начин: „Румен Радев е опозиционен лидер, който не е казал една дума добра дума за държавата. Злобата му и омразата му до такава степен преливат, че не не е нужно да коментирам опозиционен лидер… Една минута гледах тази злоба, която не е присъща на обединител на нацията. С какво предизвикахме тази омраза? За 40 минути не е казал нито една добра дума за държавата… Цял свят ни хвали за F-16, а той продължава да дълбае за Грипен. Аз знам какво го мъчи, но не съм като него“.

„Още тогава, както и днес заявявам, че няма да се кандидатирам за президент. Колко пъти да го кажа? Изкарвам си мандата и ще се занимавам с партията“, каза Борисов и отново се върна назад във времето през декември, когато категорично се е разделил с Радев.

Двуличен човек. Един ден хората ще разберат колко двуличен човек са си избрали за президент. Сигурен съм, защото когато тръгна за НАТО ми се обади:”да отида аз?”. Казах му “добре, отиди”, каза Борисов. И попита дали му завижда за срещата му с Тръмп до камината в Белия дом. Всеки демократичен президент е бил там, него да сте го видели? Но го пратих и той да се снима с Тръмп на срещата на НАТО“, каза още Борисов.

За днешното отношение на Радев премиерът цитира думи на дядо си:“ „Който нож вади от нож умира“, “ Който гроб копае, сам пада в него“

„Недоумявам каква е тази злоба. Бил ми е приятел, командвали сме заедно учения, на една маса сме били заедно. явно властта не е за всеки! Дворците, палатите, скъпите дрехи, явно променят хората. Не виждам какво лошо съм му направил, той само злоба и омраза показва вместо да работим за държавата“, заключи премиерът.



Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link