Правителството или президента подкрепяте (анкета)

Изразете вашата позиция в анкетата в подкрепа на президента или правителството.

В коментарите по-долу можете да напишете и защо

Правителството или президента подкрепяте?

Покажи резултатите

Зареждане ...
 Зареждане ...


51 thoughts on “Правителството или президента подкрепяте (анкета)

  1. Правителството. От самото начало президентът доказа, че е марионетка на Русия. От самото начало води антиевропейска линия на външна политика и се опитва да прокарва руски интереси. Вместо да обедини нацията по време на пандемия и криза, той направи всичко възможно, за да се противопостави на мерките, взети от правителството. Абсолютно безотговорно и поведение за здравето и просперитета на хората.

    1. А Бойко види политика на унищожение на нацията, но много от вас са слепи за истината. Затова на Бойко чекмеджетата са пълни с милиони евро и злато, а народа тъне в мизерия. Слепци!

    2. Криво ли ти е, че огромното болшинство от народа е с Русия? В цялата ни история е било така и така ще бъде. И всички анкети и сондажи са го доказвали.

  2. Правителството. Президента е разединител на народа, слуга на Русия и марионетка на Божков.

  3. Подкрепям правителството сформирано от ПП ГЕРБ И Бойко Борисов!

  4. Правителството на Борисов, естествено ! Една ли друго правителство би постигнало тази позиция в ЕС, но пък целта на резидента е да откъсне България от ЕС. Не искам в България да стане като КРИМ на Балканите, а от националните предатели : радев, КУРнелия нинова и други депутати от БСП може да се очаква да поискат помощ от Путин и руската армия да осъмне в България !!! Не, Не, Не – НИКОГА !!!!

    1. Ако владеехте европейски езици, вместо да се надъхвате от всезнаещите проституиращи в полза на САЩ медийни коментатори, щяхте да прочетете какво пишат и как се подиграват на напъните на Борисов и на нашата страна като цяло. Веднъж дори Джеймс Камерън избухна в реч пред английския парламент „Погледнете ги, (визираше нас, българите от Бойковската България), на тях ли искате да заприличаме?“

  5. Правителството разбира се!Ще подкрепя всеки следващ кабинет на Борисов, завинаги!

  6. ПП ГЕРБ подкрепям!А тоя дето заема титлата Президент той е президент на бсп, а не на България, защото правителството е българско от което той свали доверие, по нареждане!

  7. Подкрепям президента Радев! Образован, мислещ, отговорен, доблестен, достоен с визия, интелект и морал!

  8. Естествено , че Президентът ни подкрепям ! За мен правителство , което не помага на народа си в извънредно положение , което само вдига данъците без приходите , което внася чужди боклуци ( храни и т.н) при положение ,че в страната има всичко и най – вече , което няколкократно обижда 7 милиона души персонално НЕ Е ПРАВИТЕЛСТВО !!! Оставка за тях

  9. Подкрепям честния,смелия,образования и отговорен за действията си Президент.

  10. Подкрепям президента….оставка за това престъпно правителство….искаме президентска държава

  11. Само Президентa Румен Рaдев защото е най добрият ни президент до сега. Образован , говори английски, говори като политик и народа го разбира какво говори.

  12. Излязоха безброй факти за корупцията разяла до основи партия ГЕРБ!Къщи за тъщи уговорени обществени поръчки и т.н.Трябва да си топнал човката или в държавната администрация за да подкрепяш с цената на всичко !Всяко начало си има и край и той дойде .Почват да се замитат улики и доказателства но бай Ставри чака на 2 етаж:::)))

  13. Явно не познаваш историята добре !
    Виж кой пръв показва пътя към демокрацията, но за съжаление комунистите заграбват и унищожават България след войната!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link
Powered by Social Snap