Помогни от вкъщи с DMS HRANA

Дарете 1 лев с DMS HRANA в подкрепа на Българската хранителна банка

В дните преди най-светлите християнски празници, bTV Media Group и партньори отново обединяват усилия в подкрепа на Българската хранителна банка – първата организация в страната, която събира, складира и раздава дарени хранителни продукти с кратък срок на годност, в съответствие с всички стандарти за безопасност на храните.

Изпрати SMS на 17 777

Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
DMS HRANA

Направи банков превод

BG06UBBS 80 0210 2607 2940
Oснование на превода:DMS HRANA

В условията на извънредно положение и необходимостта от спешна грижа за определени групи хора в затруднено положение, считано от 3 април 2020 г. кампанията пренасочва всички дарения за осигуряване на храна на нуждаещи се хора.

bTV и партньори обединяват усилия в благотворителен концерт #ПомогниОтВкъщи

Броени дни преди едни от най-светлите християнски празници, bTV Media Group и партньори отново обединяват усилия – този път в подкрепа на Българската хранителна банка.

Под надслов #ПомогниОтВкъщи, на 8 април от 20.00 ч. bTV ще излъчи двучасов благотворителен концерт, даренията от който ще подпомогнат най-уязвимите и засегнати от извънредното положение в страната възрастни хора и деца.

Събитието по идея на „Сингъл Степ“ и реализирано със съдействието на Joker Media ще бъде достъпно не само за всички пред малките екрани, но и онлайн – чрез лайфстрийм  на btvplus.bg и дигиталната платформа URBО, както и в ефира на bTV Radio и радио N-JOY.

Телевизионното събитие в помощ на Българската хранителна банка и най-уязвимите възрастни хора и деца ще бъде в ефира на bTV на 8 април 2020 г. (сряда) от 20.00 ч.

За всеки дарен 1 лев фондация „Америка за България“ ще дари още 1 лев, като този ангажимент е за сума до 50 000 лева.

Средствата, които дарявате, ще подпомогнат най-уязвимите и засегнати от извънредното положение в страната възрастни хора и деца!

 



Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link