Нидал Алгафари: Трябва цялата военна мощ на цивилизованите нации, обединени в НАТО и ЕС да се стоварят на източните граници и да са готови за мощен отговор на всяко попълзновение на руските орди към цивилизацията

Руският военен ботуш вече тъпче по украинска земя! От там където е минал, нищо не никне.

Умопомрачената руска върхушка чрез президента им заплашва не само свободата, суверенитета, човешките права на украинците, а заплашват и всеки, който е съпричастен към трагедията на украинците.

Тази тяхна арогантност, като че ли бе подценена от западните лидери от времето на Невил Чемърлейн във Велика Британия и Франклин Делано Рузвелт в САЩ и лидерите на Запада до ден днешен. Помогнаха материално, военно и хуманитарно най-човеконенавистните да се изправят и да използват откраднатите западни технологии за да се сдобият с оръжия, които сега заплашват цивилизованите нации.

Санкциите, които налагат за сега са тежки, но няма да спрат манията за величие на потомците на крепостните селяни, които първо ограбиха собствения си народ и вече протягат пипалата си към чуждото.

Трябва цялата военна мощ на обединените цивилизовани нации, обединени в НАТО и Европейския съюз да се стоварят на източните граници и да са готови за мощен отговор на всяко попълзновение на руските орди към цивилизацията.

Предпочитам свободата пред мракобесието, мира пред войната, културата пред „особеностите на руския лов и риболов“, Франк Синатра, Майкъл Джаксън, Арета Франклин, АС-ДС, Металика, Павароти, пред руските певци.

Предпочитам Копола, Спилбърг, Алън Паркър пред руското кино. Още е в сила, „Филмът хубав ли е или руски?“. Предпочитам “Мерцедес“ пред “Лада“. Дънките пред рубашките и ватенките.

Даже водката “Абсолют“ и Финландската предпочитам пред руските шльоковици.

Време е във всяко едно наше решение, начинание или действие да направим избор. Моят не е с руската политика, икономика, спорт и култура.

Нидал Алгафари, Фейсбук



Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link