Колтуклиева към Бенатова и ВИП пациентите на ВМА: Като се влачите при проф. Мутафчийски да ви лекува, поне извинихте ли му се за ругатните?

„Онази, медийната звезда Бенатова, няма ли да се втурне сега към ВМА да направи по едно сензационно интервю с VIP пациентите на проф.Мутафчийски?!

Или, след обругаването му, повече не се интересува от неговата работа като лекар?

Всички тичат при ген.Мутафчийски да ги лекува, колкото и да са плюли срещу него“.

Така коментира журналистката Соня Колтуклиева новината за приемането на Корнелия Нинова във ВМА след положителен тест за коронавирус. Тя скочи и на „колежките“ си, които за да си направят реклама са готови да прегазят и реномето на изтъкнати лекари, както постъпи Миролюба Бенатова със спасилия хиляди човешки животи проф. Мутафчийски.

„Казах и пак ще кажа – такива като Бенатова и нейните пропагандни акции ще минат и ще заминат, те са сезонна трудова повинност. Личности като Венцислав Мутафчийски ще останат.

Бенатова срива репутации. Мутафчийски спасява животи.

Всъщност, Бенатова нищо не срива. Тя е бухалка за еднократна употреба с кратък гаранционен срок.

…. Като се влачите при него да ви лекува, докато шофьорите ви правят снимки от болницата, за да не изпуснете и пиар-ефекта, извинихте ли се на д-р Мутафчийски за ругатните? Поискахте ли му прошка?

П.П. Не ми подхвърляйте смехотворния шаблон, че не било колегиално да пиша така за Бенатова. Не сме от една колегия с нея. Аз съм журналистка. Тя е марионетка на партийно-пропаганден център и е озлобена жертва на болезнен реваншизъм“, категорична е Колтуклиева.



Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link