Изрод отряза краката и избоде очите на куче в Кърджали

НЕВИЖДАНО ЗВЕРСТВО: Изрод отряза краката и избоде очите на куче, след което го захвърли като боклук на язовира (СНИМКИ 18 )

Невиждано зверство с бездомно куче шокира жителите на Кърджали и любителите на животни. На куче с отрязани крайниците и са избодени очите.

Животното е открито в изключително тежко състояние, на ръба на силите си, край едноименния язовир. Кучето бе отведено от спасителите си в клиника в Кърджали.


„Двата задни крака липсват, а също е извадено едното око, след което е захвърлен като боклук почти във водата на язовира. Кучето е с 38.8 градуса температура, дадена му е качествена храна, витамини и имуностимуланти“.

Ще подадат и сигнал Прокуратурата, като призовават всеки, който има информация за случилото се, да се свърже с тях на страницата им.

Спасеният лаещ бездомник е получил името Лъки.



10 thoughts on “Изрод отряза краката и избоде очите на куче в Кърджали

  1. Къде е зоополицията, намерен ли е извършител? Народа ли трябва да върши работата на кметството и държавата? Защо няма закон за насилието над животни? Не се ли сещате, че ако се размине на един, ще има и други такива случай може би дори и с хора. Докога народа ще търпи, безсрамници всички управници, кметове и политици който уж правят всичко за народа, заслужават да са на мястото на кучето.

  2. Боже, Боже, колко ненормални има на този свят!

    Това е чисто изродско и дяволско изчадие!

    Да изгние в затвора!

  3. Това са „човеци“, които са загубили всичко. Вярата и страхът от Бог или от баланса на вселената, потенциалът за доброто, което им е дадено от майка им при раждане. Изгубили са смисъла, заради който са се родили и следователно сега съществуват като най-низшите организми. Но такива хора, в последните си мигове, виждат грешките си и Наказанието на собственият им Ад. Прави добро или не прави зло, защото повярвай, ако светът не те накаже, собственият ти ум, воден от Бог, ще те унищожи!

  4. Ако искат службите могат да намерят изрода,а в затвора останалите ще му покажат какво е зверство,проклет да е!!!

  5. Ебати на тъпият гей което го направи дано да умре в ужасни мъки.
    И нека гръм дано да го уради или кола да го пръсне или да го убия.
    Доживотен затвор за нещастният гей.
    Горкото кученнце ще го заслужава.

  6. Скапан боклук долен помияр. Да умреш в мъки, всички крайници да ти отрежат, да видиш как цялото ти семейсто го мъчат и убиват пред очите ти, после и твоите учи да избодат и да те оставят да ти изтече кръвта, бавно да умираш изродд….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link