Иво Инджев: Русия се управлява от един боклук, блицкригът на новия Хитлер се провали

Русия лъжеше месеци наред, че няма да нахлуе в Украйна.

Днес гледах едно видео, в което руски „миротворци“ убиват на един син баща му. Призовавам българските медии да покажат това видео и да поканят поддръжниците на Путин да го коментират. Путин е Русия и прави каквото си иска с цялата държава. Това заяви за „Лице в лице“ по bTV журналистът Иво Инджев по повод конфликта в Украйна.

,,Случващото се в Украйна е било отдавна планирано от Путин. Готвел се е за това и е лъгал целия свят. Украйна е негова фикс идея. Първо трябва да я унищожи и след това да я присъедини към територията на Руската федерация“, допълни Инджов.

По думите му сме свидетели на „невиждана агресия“ от времето на Втората световна война.

След Втората световна война не се е случвало нищо подобно – някоя страна да поиска да погълне най-голямата държава в Европа. В момента Русия се управлява от един боклук и украинците имат пълното право да защитават територията си, сподели журналистът.

,,Той не постигна своята светкавична война. Новият Хитлер се опита да имитира онзи блицкриг, но не успя. Затова сега той се крие в своя бункер, живейки в някакъв собствен свят. Това е краят на Путин, но не знаем само кога точно ще настъпи, не знаем и какво ще остави след себе си“, заяви Иво Инджев.

Според него Путин е поставил Русия „на стълба на позора“.

Русия е абсолютно изолирана, а ние се оказахме единствената държава в Европа, в която може да се намерят достатъчно много хора да развяват руското знаме навръх националния ни празник, каза в заключение Инджев.



Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link