Жестоко убийство на две малки деца в Сандански (обновена)

Жертвите са на 3 и на 5 години

Кървава семейна трагедия се е разиграла тази вечер в Сандански.

Майка закла с кухненски нож двете си деца. Едното е на 5 години, другото на 3, съобщиха от полицията. По първоначална информация жената е имала сериозни проблеми със съпруга си и решила да му отмъсти, като го накаже по този начин

Кървавата семейна драма е станала в къща в центъра на града в дома на семейството, на метри от полицейското управление.

Майката Кристина и съпругът й Георги са били в бракоразводно дело.

От няколко месеца тя е работила като касиерка в училище, но понастоящем е в болничен. Няма данни жената да е имала психични проблеми.

32-годишната жена извършила клането в състояние на афект след скандал с мъжа си – баща на децата й. Георги Трайков работи като горски и е известен като кротък и добър човек.

Тази вечер Кристина е била сама с децата, а след поредния скандал мъжът й излязъл. В състояние на силен афект тя грабнала ножа и заклала децата си.

По случая е започнато разследване. Уведомена е и прокуратурата.

Хората в Сандански са в шок от зверското убийство на двете невръстни дечица, заклани от собствената им майка.

Семейството живеело с децата си в къща в центъра на града, под пл. “България”, заедно с родителите на Георги. Сигналът до полицията за убийството на децата е подаден от тях. Разследващите веднага пристигнали в къщата и задържали Кристина като заподозряна за кървавото престъпление. Доскоро жената е била безработна, но на семейството не са липсвали пари, пише 24 часа.

Мъжът работел и се грижел за тях. От 3 месеца чрез Бюрото по труда й предложили работа и тя приела. Кристина е с висше образование. Завършила е УНСС. Преди това е учила в земеделската гимназия в Сандански. Преди години е работила като младши експерт в Изпълнителна агенция “Железопътна администрация”. Съпругът също е висшист.

Напоследък двамата често се карали, разказаха местните след трагедията. Георги бил известен със склонността си към други жени и Кристина знаела за изневерите му, но винаги му прощавала заради децата.

Жената не е правила опит да избяга от органите на реда и е била в ступор, когато е открита до телата на децата.

Освен Кристина в местното районно управление са отведени родителите на мъжа , както и самия той. За сега от МВР и прокуратурата не дават информация по случая.

 



Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link