Бивш руски депутат: Войната започна в Украйна, но ще завърши в Москва, Кремъл ще падне

Разпалената от Русия война започна в Украйна, но ще завърши не в Украйна, а в Москва

войската трябва да превземе Кремъл, за да повали режима на Путин. Това заяви бившият депутат от руската Дума Иля Пономарьов в предаването „Гроші“.

„Винаги съм казвал и ще казвам, че тази война няма да завърши в Украйна, тя ще завърши в Москва. Дори ако стане така, че Украйна освободи цялата си територия и Путин се съгласи с това, и подпише някакво мирно споразумение, все едно, той ще се върне със 100% вероятност. Докато не го довършим няма да има сигурност. И не просто да махнем Путин, докато не ликвидираме имперските политически и обществени структури… Налага се да дойдем в Москва.“ – посочва Пономарьов.

  Украйна извърши мащабно нападение с дронове срещу Москва (ВИДЕО)

„И много се надявам, че ще го направим със силите на руските подразделения, а не със силите на украинската армия… Това е рабата на хората, които са родени в Русия. Но за това трябва да сме готови. Тези подразделения трябва да ги отгледаме, да придобият опит в сражения, да бъдат екипирани, обучени, да им се даде възможност да действат. Пряка задача в гарантирането на националната сигурност на Украйна е откриването на втори фронт.“ – допълва Пономарьов.



Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link