Андреа напусна Пайнер

Собственикът на „Пайнер“ инж. Митко Димитров внесе яснота по повод спекулациите за възпрепятстване на участия на Андреа.

Двамата неотдавна влязоха в конфликт по повод изявления на певицата в социалната мрежа, а след това стоплиха взаимоотношенията си.

Ето какво обяви бившият продуцент на фолк звездата:

„Поради многото запитвания от наши почитатели и спекулиране с името ми и политиката на “Пайнер” спрямо участията на Андреа, съм длъжен да внеса яснота и да декларирам, че не сме възпрепятствали този процес, още повече да налагаме забрани или каквито и да са рестрикции.

Затова направихме полезна и за двете страни среща и се разбрахме, стискайки си ръцете в интерес на музиката, в името на добрите ни успехи през годините и с разума на позитивно мислещи хора!!!

Андреа не е в “Пайнер”, но всички, които проявяват интерес към нея за участия, концертни изяви и предавания, могат да се свържат с нейния екип и да се договорят лично по въпроса, без да има каквато и да е намеса или повлияване на интереса към нея от страна на “Пайнер”!!!

Като доказателство за достоверността на думите ми, фотограф на снимката е лично Кубрат Пулев, на когото пожелавам успехи, с които да прослави България пред света!

А през настоящата Нова година на всички наши почитатели, партньори, служители, изпълнители и на всички българи, пожелавам крепко здраве, щастие и нека най-доброто тепърва да ни предстои!

инж. М. Димитров“



Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link