Алена: Борисов няма как да бъде свален! Звездите показват още един мандат!

Според гадателката звездите не предчертавали оставка на Борисов в България и край на коалицията

дори напротив всички звезди са подредени в полза на кабинета и коалицията и мандата на Борисов щял да бъде цял.Хора платени от задкулисието няма как да получават подкрепата на трезвомислещите в България, а сега виждаме едни спонтанни протести, които всеки ден стават все по-малобройни.

Това че 5000 човека протестират, не означава, че всички останали не вярват на Герб и Борисов.

Звездите отдавна са показали своята благосклонност към тази личност, и според мен хората напразно хабят енергия в протест който всички знаем, че няма да доведе до оставката на Бойко Борисов. Ние които се занимаваме с нумерология ясно виждаме какво чертаят звездите и това което е предначертано за Борисов е да си изкара мандата сега и да продължи така силно като политик и занапред.

Не ми повярвахте за Аурата, дори ми се подигравахте, но ясно се видя, че ако не бяха мерките на Борисов и щабът можеше да се наредим до страни като Италия и Испания и да пишем статистика в която заразените с коронавирус да са стотици хиляди, а починалите десетки такива. Ние трябва да се гордеем с Борисов и това което прави, не да вярваме на онези които го хулят всеки ден и получават медийна трибуна.



One thought on “Алена: Борисов няма как да бъде свален! Звездите показват още един мандат!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link