Ако си путинист, значи мразиш и Русия, и руснаците… че мразиш България, то е ясно

Всеки път, когато чета путинистите или ги слушам, си казвам, Боже, дано са платени тролове, дано!

Ако са толкова натурално и безплатно кухи, България няма шанс.

Видях днес реакциите на обикновените, нормални българи, които могат да мислят. Много от тях имат познания по история, за разлика от путинистите. Най-простото обяснение – нещо, което и аз пиша и пиша отново и отново: че Тридесет и пети Брянски и тридесет и шести Орловски полкове, макар и да са били от състава на Руската императорска армия, са съставени основно от украинци.

Те са част от девета пехотна дивизия – гарнизон в Полтавска губерния, Украйна. Те са изнесли основните битки за Освобождението на България на гъба си. Днес е 3 март и поне днес е хубаво да зачетем ТАЗИ част от историята си, особено на фона на случващото се в Украйна.

Та, гледам отговорите на путинистите, когато някой се опита да им го обясни това. Те казват: ти нали знаеш, че Украйна по онова време не съществува, Украйна е била територия на руската империя, Украйна чак 1917 г. се появява на картата. Съответно онези не са били украинци, нищо, че са от Украйна, ами били руснаци, щото са част от руската империя по онова време.

Бедни ми, бедни гъбени каши, вие осъзнавате ли какво казвате с това?

По онова време и България е част от територията на Османската империя и не съществува. С думите си вие казвате, че и българи не са се били там на Шипка, а османци, защото България не е била държава по това време, а българите са били поданици на империята. Демек, според вас руснаци и османски опълченци са се били с османска армия.

Вие чувате ли се?

Ако си путинист, значи мразиш и Русия, и руснаците, а че мразиш българите и България е повече от ясно!

Това, което Путин прави в Русия от две десетилетия, е отвратително, гнусно, дебилно и престъпно. Той я откъсва от света и демокрацията, забранява свободата и хвърля в затвора несъгласните. Промени конституцията, за да стане пожизнен, а опозицията беше заличена.

На фона на това имаме стадо тук, които го наричат „най-големият демократ“.

С тях не може да се разговаря по същата причина, поради която не се разговаря с гъбената каша.

Путин дава на олигарсите и взима от народа, а путинистите тук се възхищават и твърдят, че той щял да ни освободи от корупцията, ако дойдел тук. 

На връх 3 март, на Шипка, хора, веещи знамето на ЧУЖДА държава (Русия), агресират срещу българския министър-председател и го замерват, заведени и провокирани от една про-руска партия, за която от години се говори, че прокрадва предателски чужди интереси у нас и е част от хибридната война на Путин.

Някой от тези там дава ли си сметката какво щеше да му се случи, ако беше метнал снежна топка по Путин? Глупости… какви ги говоря, те подметките биха ми лизали със сетни сили, докато ги тъпче по врата. 

Тази същата държава нахлу в Украйна, а путинистите искат да излезем от НАТО, за да може да нахлуе и тук.

Ето какво си въобразяват те: руснаците идват, който излезе да защитава България, те (путинистите) го предават на врага и така си осигуряват благоразположението му с надеждата да е благосклонен към тях и да не ги малтретира, а, ако може, и да им даде благинки. Както през 1944 г.

Ако се стигне до война тук, не ме е толкова страх от руснаците, колкото от българските предатели зад гърба ми.

За съжаление, ние не сме като украинците.

Колкото и боен дух и сила да има, когато те стрелят свои в гръб, за да предадат после трупа ти като трофей на врага и да го разменят за погалване по главата и шепа копейки, не остава много надежда…



Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link