Скандал в „Капките“. Веско Маринов към Рачков: Затваряй си мръсната уста, 10 сезона ти слушам глупостите

Със скандал започна новия сезон на капките

Шоуто „Като две капки вода“ стартира със скандал между Веселин Маринов от журито и водещия Димитър Рачков. Естрадният трубадур се опита да вземе на няколко пъти думата, но актьорът през цялото време го прекъсваше.

Маринов накрая изкрещя: „Млъкни бе, братко! 10 сезона ти слушам глупостите! Имаш мръсна уста, като латерна си! За пръв път съм жури, преживявам всяка песен“.

Водещият, който действително не дава думата на никого да се изкаже, опита да замаже положението и отиде да се прегръща с Маринов. Преди това водещият се пошегува как щял да си тръгва от шоуто и да участва в „Игри на волята“. По думите му в шоуто, където мъкнат кофи с вода и минават препятствия било по-лесно, отколкото да слуша критиките на Веско Маринов.

Скандалът стартира още в самото начало, когато оценяващите заемаха местата си. Рачков констатира, че Маринов трябва да заеме съответно място, на което ще снимат „по-сухия му профил“. Певецът се засегна и отговори на актьора: „Носът ти е сух“. След последния скандал пък последваха реклами и очевидно е имало сериозен разговор, защото после трубадурът, възпял виното, успя да си каже мнението без да бъде прекъсван.

В днешния първи епизод всички участници бяха свободни да правят имитации на песни по свое желание. Голямата изненада беше актьорът Христо Гърбов, който си беше избрал една от емблемите на чалгата от 90-те години „Мой ангеле“ на Сашо Роман.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link