Порше Кайен, S класа и със спортно Ауди блокираха магистрала Тракия

Майките на Манолова с провокация преди изборите – запушиха движението по Тракия

Зловеща провокация срещу стотици хиляди българи организираха близките до Мая Манолова т.нар. „майки“ от „Системата ни убива“ в първия топъл пролетен почивен ден. Повече от два часа те умишлено блокират с десетина коли движението по АМ „Тракия“, като ползват за целта оправданието, че уж правели протеснет автопоход.

Те обаче не се движат и са образували километрична тапа преди тунел „Траянови врата“, а целта е именно да спрат движението и да изнервят българите, за да успеят да предизвикат скандал и да влязат в новинарските емисии.

Най-скандалното е, че на място има полиция, която обаче вместо да напише актове на метежниците за нарушаване на пътните закони и да ги измете от окупираната магистрала, ги пази от гнева на шофьорите. За капак от МВР са направили организация, с която допълнително тормозят българите, тръгнали на път в почивния ден, и отбиват още преди Ихтиман движението по стария път за Пловдив

„Има някаква тапа на магистралата и затова се отбива движението. Създадена е организация“, бе лаконичният отговор на МВР на въпрос на ПИК защо се отбива движението и не се отпушва магистралата.

Магистрала „Тракия“ е стратегически държавен обект и запушването й граничи с терористичен акт, затова от МВР спешно трябва да обяснят бездействието си.

Уличните метежници видно се чувстват и са безнаказани, за тях не важат законите на Р България и затова се заканват с още подобни акции из страната, с които да всяват смут и хаос преди изборите.

Преди това обаче е важно да обяснят на българите, които тероризират вече година, откъде имат пари за поршета и беемвета от по 200 000 лв., с които да правят акциите си и има ли общо това със СРС записа на един бос, в който казва, че може да събере хиляди хора и да ги прати на протест…



Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link